Coaching

Wat je kunt verwachten

Er zijn erg veel verschillende coaches. Denk bijvoorbeeld aan: een personal coach, een business coach of een team coach. Voor elk obstakel in je leven is een andere coach geschikt. Een juiste coach kiezen kan daarom erg lastig zijn. Ik vertel je graag wat ik doe als Life Coach en wat je van mijn coachingsessies kunt verwachten.

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach, de coachee ondersteunt bij het halen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven. Zo, dat is een hele mond vol!

Kort gezegd: jij leeft je leven, maar bent niet optimaal gelukkig. Wat natuurlijk enorm zonde is, want: You only live once! Samen met mij ga je op zoek naar de punten in je leven die je kunt verbeteren en uit welke kleine dingen jij jouw geluksmomentjes kunt halen.

Je gaat zelf actief aan de slag, maar natuurlijk help ik je daarbij!

Voordat jouw traject begint houden we een intakegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en altijd face-to-face. Als het echt niet mogelijk is voeren we het gesprek online. In het intakegesprek kijken we of er een klik is tussen jou als coachee en mij als Life Coach. We bepalen samen of we het traject aan gaan.

Tijdens het intakegesprek vertel je mij waarmee ik jou kan helpen en gaan we kort in gesprek over jouw uitdagingen en eventuele obstakels in het leven. Het is voor mij belangrijk om te weten of je een psychiatrische achtergrond hebt. Als dit zo is kan het zijn dat ik je doorverwijs naar een specialist die jou gerichter kan behandelen.

Elk coachingstraject is anders en ik vind een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Als we na de intake beide een goed gevoel hebben, kijken we welk pakket het beste bij jouw situatie past. We maken afspraken over het aantal sessies en plannen de eerste afspraak.

Als Life Coach werk ik met het hele leven van jou als coachee. We hebben het zowel over je werk, als je privéleven en je gezondheid. Alles wat belangrijk is voor een goede kwaliteit van leven komt aan bod.

Samen gaan we eraan werken om het beste uit jouw leven te halen!

Ben jij benieuwd of ik jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!