Over mij

Lianne – Life Coach

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Lianne ten Dolle, geboren op 19 augustus 1990 in Winterswijk. Ik ben opgegroeid in een traditioneel gezin bij mijn ouders en een oudere broer en zus. Vanuit huis heb ik een stevige basis meegekregen en ik hoefde mij nergens druk om te maken. Echt een no-nonsense attitude.

Toen ik jonger was, wist ik al dat ik later voor mensen wilde gaan zorgen. Hoe ik dit wilde gaan doen, daar kwam ik pas later achter. Ik heb de opleiding SPH gevolgd aan Saxion hogeschool te Enschede en tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ik graag met jongeren wilde werken.

Op dit moment ben ik werkzaam als persoonlijk begeleidster/groepsleidster van kinderen/jongeren met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Na een aantal jaren hier gewerkt te hebben, werd het tijd voor een extra uitdaging erbij.

Naast jongeren wil ik ook graag volwassenen begeleiden. Er zijn namelijk net zoveel volwassenen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij zijn immers het voorbeeld voor de jeugd. Met dat idee heb ik de opleiding Life Coach afgerond. Ik wil mijn passie met iedereen delen die graag ‘gelukkig’ wil zijn.

Daarnaast is bewegen ook een groot deel van mijn leven. Ik vind het fijn om in beweging te zijn, te sporten. Kortom, een lekker actief leven. Ik heb diverse sporten gedaan en ben steeds opzoek naar nieuwe uitdagingen. Nu weet ik dat niet iedereen ditzelfde gevoel met mij deelt, maar bewegen is een belangrijk punt voor je algehele gezondheid en graag wil ik anderen ditzelfde gevoel laten ervaren.

Wil jij weten hoe ik jou kan helpen? Ik kom graag in contact met jou! Stuur me gerust een berichtje.

Lianne ten Dolle

Life Coach

Wil je meer over mij weten of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op!